Spinnen

Door de vele huisspinnen in Nederland kunt u wel eens spinnenoverlast hebben. In België en Nederland leven bijna 700 verschillende soorten spinnen. Een aantal spinnen komt zeer algemeen voor en is bij het grote publiek bekend. Voorbeelden zijn de huisspin en de trilspin die in huizen leven en in tuinen komt de kruisspin algemeen voor. Spinnen zijn zeer nuttig maar veel mensen zijn bang voor spinnen.

Spinnen zijn nuttige dieren omdat ze veel insecten wegvangen, ze doen dat vaak door het maken van een web waarin hun prooi terecht komt. Sommige spinnen jagen actief op hun prooi. Spinnen zijn echter niet overal welkom; vooral door het maken van een web op plaatsen zoals een dakoverstek, ramen, muren enz. Spinnen worden ook vaak binnen aangetroffen en worden daar als zeer hinderlijk ervaren. De meeste spinnen worden niet groot (ong. 1 centimeter).

Spinnen bestrijden

T&R ongediertebestrijding beschikt over een 100% biologische afbreekbaar middel met een lange werking tot 6 maanden die spinnen en andere insecten weerd. Dit product wordt met een spuit opgebracht.

T&R ongediertebestrijding voor het bestrijden van spinnen

Voor bestrijdingsmiddelen kunt u terecht op onze webshop. Wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van spinnen, wilt u advies of heeft u vragen vul dan het contactformulier in of bel 06-45296777

Contactformulier