Duiven bestrijden

De tamme stadsduif die overal in Nederland voorkomt stamt af van de rots duif. Duiven kunnen voor veel overlast zorgen o.a. door hun ontlasting (waar veel ziekte kiemen in zitten), door hun lawaai en door het bouwen van nesten. In de nesten van duiven kunnen diverse insecten voorkomen zoals de vogelmijt.

Duivenplaag bestrijden

Om een duivenplaag te voorkomen en daarbij de overlast moet u voorkomen dat duiven in de dakgoot, overstekken, balkon enz. gaan nestelen. In de shop van T&R ongediertebestrijding zijn diverse oplossingen te vinden om dit te voorkomen, zoals wering pinnen, wering op stroom, of de bird free gel in bakjes op plaatsen waar de duiven willen landen. Nesten van duiven die er al zitten moeten worden weggehaald, dit moet gebeuren met een mondkapje voor om te voorkomen dat schadelijke stoffen worden ingeademd. Voorkom dat er dode jonge duiven in de nesten liggen.

Wat kan T&R ongediertebestrijding voor u betekenen:

  • Advies over de te nemen maatregelen.
  • Het aanbrengen van wering stroom, gaas, pinnen, bird gel en netten.
  • Het wegvangen van duiven.
  • Het weghalen van nesten.
  • Reinigen en ontsmetten van de rust en nestplaatsen.

Vogelwering

T&R ongediertebestrijding voor het bestrijden van duiven

Voor bestrijdingsmiddelen kunt u terecht op onze webshop. Wilt u een afspraak maken voor het bestrijden van duiven, wilt u advies of heeft u vragen vul dan het contactformulier in of bel 06-45296777

Contactformulier