Last van mollen?

T&R ongediertebestrijding beschikt over een mechanische mollenbestrijder waarmee grote oppervlakten kunnen worden bestreken. Het apparaat leent zich prima om ingezet te worden in weilanden en grote tuinen.

De mechanische mollenbestrijder is een professionele machine, die de schade van mollen – woelratten- en veldmuizen elimineert door deze efficiënt te doden. Een bepaald mengsel wordt via een flexibele metaalslang in het gangenstelsel van de mollen/woelratten geblazen en verlamt in enkele seconden de ademwegen met een pijnloze dood tot gevolg. De dampen zijn ongevaarlijk voor gevogelte – katten en honden.

Door de snelle werking is het stukken goedkoper dan het werken met bijvoorbeeld klemmen waar vaak vele uren gemaakt moeten worden om een goed resultaat te boeken.T&R ongediertebestrijding hanteert de volgende prijzen voor een mechanische bestrijding. Voor boeren en bedrijven €50,- per uur. Voor particulieren €60,- per uur. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Ga terug